Fiscaliteit is een complex gegeven. Zaken zoals het regelen van de btw-aangiften, het beheren van de aftrekposten en het afschrijven van je wagenpark kunnen je allemaal geen kopzorgen meer bezorgen. Door je boekhouding uit te besteden, bespaar je heel wat tijd. Die tijd en energie kun je investeren in alles wat met je onderneming te maken heeft. Een goede fiscalist is op de hoogte van de nieuwste wetgevingen en weet perfect voor welke vergoedingen je onderneming in aanmerking komt. 

Fiscaal advies op maat

Of je nu een kmo, starter, eenmanszaak of vzw bent, van accountantskantoor Decupere & Partners krijg je advies over jouw boekhouding, jouw fiscaliteit en jouw onderneming. Geen voorgekauwde info, wel een doordacht advies op maat en op basis van een gedetailleerde analyse van je persoonlijke situatie.

TEAM VAN SPECIALISTEN

Verdeeld over zes kantoren, maar allen met hetzelfde doel: het beste uit je business halen! Je krijgt bij ons altijd je eigen dossierbeheerder en vennoot toegewezen die jouw bedrijf op fiscaal en boekhoudkundig niveau door en door kennen. Elk advies is zo altijd op maat uitgewerkt en persoonlijk opgevolgd.

kwalitAtIEF fiscaal advies

Aangezien wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen, staat Decupere & Partners er op dat elke adviseur zich constant bijschoolt. Samen met het in 2003 behaalde ISO9001-certificaat vormt dit een garantie voor de kwaliteit van de adviezen die wij als accountantskantoor verlenen.