Accountancy en fiscaliteit zijn best een hele business op zich. Logisch dus dat u voor uw boekhoud- en belastingvraagstukken een fiscaal expert zoekt die onafhankelijk denkt én werkt. Ondertussen doet u gewoon verder met waar u goed in bent: ondernemen.

Fiscaal advies op maat

Of u nu een kmo, starter, eenmanszaak of vzw bent, van accountantskantoor Decupere & Partners krijgt u advies over uw boekhouding, uw fiscaliteit en uw onderneming. Geen voorgekauwde info, wel een doordacht advies op maat en op basis van een gedetailleerde analyse van uw persoonlijke situatie.

TEAM VAN SPECIALISTEN

Verdeeld over zes kantoren, maar allen met hetzelfde doel: het beste uit uw business halen! U krijgt bij ons altijd uw eigen dossierbeheerder en vennoot toegewezen die uw bedrijf op fiscaal en boekhoudkundig niveau door en door kennen. Elk advies is zo altijd op maat uitgewerkt en persoonlijk opgevolgd.

kwalitAtIEF fiscaal advies

Aangezien wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen, staat Decupere & Partners er op dat elke adviseur zich constant bijschoolt. Samen met het in 2003 behaalde ISO9001-certificaat vormt dit een garantie voor de kwaliteit van de adviezen die wij als accountantskantoor verlenen.