Foutmelding

  • Notice: Undefined index: und in _atw_google_map_build_block() (regel 60 van /data/sites/web/denpbe/www/sites/all/modules/features/atw_layout_builder/features/atw_paragraphs_google_maps/atw_paragraphs_google_maps.module).
  • Notice: Undefined index: und in _atw_google_map_build_block() (regel 61 van /data/sites/web/denpbe/www/sites/all/modules/features/atw_layout_builder/features/atw_paragraphs_google_maps/atw_paragraphs_google_maps.module).

IEPER

Ter Waarde 68 • 8900 Ieper
T 057 42 42 68 • F 057 42 45 68
ieper@denp.be
BE 0831.768.367
Routebeschrijving

HENDRik Decupere

Hendrik DecupereHendrik Decupere studeert in 1984 af als bachelor in de Economische Wetenschappen met specialisatie Informatica aan de KATHO in Kortrijk. Daarna volgt hij de opleiding Accountancy bij Syntra. In 1991 behaalt hij hier ook het getuigschrift Fiscalist. In 1998 behaalt hij aan de Universiteit Gent het getuigschrift gerechtsdeskundige. In 1999 behaalt Hendrik de titel van Accountant-Belastingconsulent.
In 1985 staat hij mee aan de wieg van Prof-Fisc. Al snel leidt dit verhaal tot een succesverhaal binnen de West-Vlaamse wereld van accountancy en fiscaliteit.
Met zijn grondige dossierkennis en brede interesse is Hendrik vandaag de pater familias van het accountantskantoor. Binnen Decupere & Partners neemt hij samen met Delphine Steenhuyse de dagelijkse leiding over het kantoor in Ieper voor zijn rekening.

Verder maakt Hendrik vooral tijd vrij voor zijn partner An en zijn kinderen Jolien en Jan-Klaas.

Delphine Steenhuyse

Delphine SteenhuyseDelphine studeert in 2010 af als bachelor in Accountancy & Fiscaliteit aan de KATHO in Kortrijk. In 2011 behaalt ze het getuigschrift Fiscalist bij Syntra. In 2015 schrijft ze als één van de jongste studenten de titel Accountant-Belastingconsulent bij op haar cv.
In 2010 gaat ze aan de slag bij Decupere & Partners in Geluwe. In 2011 stapt ze over naar het kantoor in Ieper waar ze sinds 2015 samen met Hendrik het kantoor leidt.
Delphine heeft samen met Pieter een zoontje Elias en een dochtertje Jana.