uw zaak groeit

Wauw! Uw onderneming gaat er met rasse schreden op vooruit! Plots wordt het tijd om van een kleine naar een middelgrote of grote organisatie te gaan. Misschien overweegt u wel om meer medewerkers aan te nemen? Of denkt u eventueel aan een herpositionering? Wij bieden u klinkklare input uit een objectieve hoek.

Groeier
Groeier

Ook hier staat Decupere & Partners u steeds bij. Samen gaan we aan de slag om de groei van uw onderneming in stevige banen te leiden en u te helpen de groeipijnen op te vangen. Onze tak KNOWHOW staat klaar om u te adviseren over uw organisatie, medewerkers en personeelsbeleid. Wat betreft rechtspraak blijft u helemaal bij de pinken dankzij onze juridische adviescel Lawstreet.

Wij lopen deze marathon samen met u!
Contacteer ons om te weten waarin wij u kunnen ondersteunen!

onze diensten

Wat is uw volgende stap?

Vul uw gegevens in en we bellen 
u op voor een afspraak bij u of 
bij ons op kantoor.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

 

Heeft u een vraag of wenst u meer info, contacteer ons

“Ook al is d&p een groeiend bedrijf, toch is het contact heel persoonlijk. Onze dossierbeheerder is perfect op de hoogte van de cijfers van ons bedrijf.

De digitale pakketten van d&p werken enorm goed en zijn heel gebruiksvriendelijk. Ook werken we met het platform ClearFacts dat werd aangeraden door d&p. Decupere & Partners is echt mee met de tijd en het digitale landschap.

Annelies Cannoot – Rent Your Recruiter

 

werken bij

Een
carrière
bij d&p?

ontdek alle jobs