diensten

accountancy & fiscaliteit

Nood aan een keigoede accountant of fiscalist? Laat dit nu net onze specialiteit zijn. Voor alles wat cijfers en belastingen aanbelangt, springt Decupere & Partners voor u in de bres!

test
test

A la carte accountantskantoor

Ondernemers concentreren zich het liefst op hun corebusiness. Daarom kiezen ze ervoor om hun boekhouding en fiscaliteit uit te besteden. Decupere & Partners biedt elke ondernemer een à la carte boekhouding aan. Zo kan deze ondernemer beroep doen op D&P in de mate dat hij/zij het zelf nodig acht.

U kunt kiezen om al uw documenten zelf digitaal aan te leveren of om alles naar ons kantoor te brengen waar wij dit voor u kunnen doen. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze verscheidene online boekhoudprogramma's waarin u zelf kunt inboeken. Decupere & Partners zoekt samen met u naar de beste manier om uw boekhouding te voeren. 

Wij stellen uw jaarrekening op, analyseren uw (tussentijdse) resultaten en staan u bij in de interpretatie en opvolging van uw cijfers.

Fiscaal expert voor uw onderneming

Decupere & Partners maakt gebruik van efficiënte, digitale tools om aangiften in de personen-, vennootschaps- en rechtspersonenbelasting en alle formaliteiten inzake btw op te maken.

De fiscale wetgeving verandert constant. Uw privévermogen en het vermogen binnen uw vennootschap optimaliseren kan daarom enkel en alleen door dagelijks de vinger aan de pols te houden. Onze fiscale specialisten blijven op de hoogte van de actualiteit en toetsen die af aan uw onderneming. Hierdoor kan men u proactief adviseren in het nemen van de juiste beslissingen.

andere diensten

Een keigoede boekhouder en fiscalist nodig?

Vul uw gegevens in en we bellen 
u op voor een afspraak bij u of 
bij ons op kantoor.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

 

Heeft u een vraag of wenst u meer info, contacteer ons

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

“Ook al is d&p een groeiend bedrijf, toch is het contact heel persoonlijk. Onze dossierbeheerder is perfect op de hoogte van de cijfers van ons bedrijf.

De digitale pakketten van d&p werken enorm goed en zijn heel gebruiksvriendelijk. Ook werken we met het platform ClearFacts dat werd aangeraden door d&p. Decupere & Partners is echt mee met de tijd en het digitale landschap.

Annelies Cannoot – Rent Your Recruiter

 

Ontvang relevante updates


werken bij

Een
carrière
bij d&p?

ontdek alle jobs