diensten

successieplanning

Denkt u liefst zo weinig mogelijk aan de overdracht van uw vermogen? In gelijk welke situatie is het aan te raden om toch bepaalde zaken omtrent uw vermogen op te lijsten en in te plannen. Decupere & Partners begeleidt u hier graag in.

test
test

Successieplanning komt bij iedereen ooit aan bod. Nadenken over uw erfenis, een schenking overwegen, een testament opstellen, een zorgvolmacht regelen, een huwelijkscontract wijzigen of erfbelasting helpen verminderen … samen kijken we naar wat voor u voordelig is.

Decupere & Partners heeft kennis en expertise in huis om uw situatie onder de loep te nemen en van daaruit een successieplanning op te stellen op maat van uw behoefte.

 

andere diensten

Wilt u uw ‘later’ regelen?

Vul uw gegevens in en we bellen 
u op voor een afspraak bij u of 
bij ons op kantoor.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

 

Heeft u een vraag of wenst u meer info, contacteer ons

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

“Ook al is d&p een groeiend bedrijf, toch is het contact heel persoonlijk. Onze dossierbeheerder is perfect op de hoogte van de cijfers van ons bedrijf.

De digitale pakketten van d&p werken enorm goed en zijn heel gebruiksvriendelijk. Ook werken we met het platform ClearFacts dat werd aangeraden door d&p. Decupere & Partners is echt mee met de tijd en het digitale landschap.

Annelies Cannoot – Rent Your Recruiter

 

Ontvang relevante updates


werken bij

Een
carrière
bij d&p?

ontdek alle jobs