diensten

successieplanning

Denkt u liefst zo weinig mogelijk aan de overdracht van uw vermogen? In gelijk welke situatie is het aan te raden om toch bepaalde zaken omtrent uw vermogen op te lijsten en in te plannen. Decupere & Partners begeleidt u hier graag in.

test
test

Successieplanning komt bij iedereen ooit aan bod. Nadenken over uw erfenis, een schenking overwegen, een testament opstellen, een zorgvolmacht regelen, een huwelijkscontract wijzigen of erfbelasting helpen verminderen … samen kijken we naar wat voor u voordelig is.

Decupere & Partners heeft kennis en expertise in huis om uw situatie onder de loep te nemen en van daaruit een successieplanning op te stellen op maat van uw behoefte.

 

andere diensten

Wilt u uw ‘later’ regelen?

Vul uw gegevens in en we bellen 
u op voor een afspraak bij u of 
bij ons op kantoor.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

 

Heeft u een vraag of wenst u meer info, contacteer ons

Decupere & Partners wil mee vooruit en denkt proactief mee aan de toekomst van mijn bedrijf. Ik heb een goede persoonlijke klik met de mensen waarmee ik samenwerk. Er zit een stevige ‘schwung’ in d&p, dat merk je meteen.

Zeker als het over grote cijfers gaat, biedt D&P echt wel steun met al hun ervaring. Ik neem altijd berekende risico’s en reken echt op hun advies voor deze beslissingen.

Jeroen Vandenbroucke – KwadrO Ramen & Deuren

Ontvang relevante updates


werken bij

Een
carrière
bij d&p?

ontdek alle jobs