Een zaak starten

U wilt starten! Maar hoe? In bijberoep of meteen in hoofdberoep? Als éénmanszaak of in een vennootschap? Heeft u startkapitaal nodig? Is uw idee levensvatbaar? Wie helpt u doorheen het administratieve luik? 

Starter
Starter

Een onderneming starten gaat vaak gepaard met heel wat vragen die de kop opsteken. Net daarom staat Decupere & Partners klaar om u bij deze stap te begeleiden en te adviseren. Niet alleen als boekhoudkantoor, maar echt als partner van uw business.

Daarom vinden we het belangrijk om u persoonlijk te leren kennen. Wat drijft u? Waarom wilt u uw zaak starten? Aan de hand van een kennismakend gesprek in één van onze kantoren of bij u thuis voelen we perfect aan hoe we u van dienst kunnen zijn.

Daarnaast weet u ook meteen wie uw persoonlijke aanspreekpunt wordt om uw zaak vooruit te helpen. Deze persoon zal u doorheen uw volledige traject begeleiden met boekhoudkundig, fiscaal, juridisch, strategisch én HR advies.

 

 

onze diensten

Shoot! Waar wilt u mee beginnen?

Vul uw gegevens in en we bellen 
u op voor een afspraak bij u of 
bij ons op kantoor.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

 

Heeft u een vraag of wenst u meer info, contacteer ons

CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Decupere & Partners wil mee vooruit en denkt proactief mee aan de toekomst van mijn bedrijf. Ik heb een goede persoonlijke klik met de mensen waarmee ik samenwerk. Er zit een stevige ‘schwung’ in d&p, dat merk je meteen.

Zeker als het over grote cijfers gaat, biedt D&P echt wel steun met al hun ervaring. Ik neem altijd berekende risico’s en reken echt op hun advies voor deze beslissingen.

Jeroen Vandenbroucke – KwadrO Ramen & Deuren

werken bij

Een
carrière
bij d&p?

ontdek alle jobs