Kmo groeisubsidie: digitalisering en innovatie. Krijg begeleiding bij de opmaak van jouw dossier!

topics

 

Heb je groeiplannen binnen het thema digitalisering, innovatie of duurzaam ondernemen en staat het aanwerven van een medewerker of het inwinnen van advies op de planning? Dan maak je misschien kans op een kmo-groeisubsidie! Krijg hands-on begeleiding bij de uitwerking van je dossier in het Schrijflab van VOKA deze zomer en maak maximaal kans om de subsidie te verkrijgen.

De kmo groeisubsidie is een subsidie-instrument waarmee de Vlaamse Overheid kmo's in Vlaanderen ondersteunt bij hun eigen groeitraject. De subsidie wordt toegekend voor het verwerven of inkopen van de strategische kennis die je nodig hebt om je groeitraject te kunnen realiseren. De steun hierbij wordt vastgelegd op 50% van de advies- en/of loonkost, en bedraagt maximaal €25.000 voor een advies van één of meerdere externe dienstverlener(s) of voor de aanwerving van één strategisch profiel.

Sluit jouw groeitraject aan bij één van deze belangrijke maatschappelijke thema's: digitalisering, innovatie of duurzaam ondernemen? Neem deel aan de volgende oproep voor een kmo-groeisubsidie, die open staat van 28 augustus tot en met 25 september 2023.

Schrijf je in via volgende link!

 

Ontvang relevante updates