Knowhow: 1 dag HR-support

Knowhow: 1 dag HR-support

topics

 

Bij Knowhow begrijpen we dat HR-uitdagingen voor bedrijven heel divers kunnen zijn. Daarom bieden we een unieke service aan: 1 dag freelance HR-support voor KMO's in West- en Oost-Vlaanderen. Of je nu bezig bent met het verbeteren van HR-processen, je wilt voorbereiden op een sociale inspectie, of je hebt behoefte aan een duidelijke HR-strategie, onze experts staan klaar om je te assisteren.

Hoe wordt Knowhow jouw HR-Partner voor 1 dag?

Voordat we aan de slag gaan, willen we jou en je bedrijf beter leren kennen. Dit kan zowel digitaal als persoonlijk, waarbij we één tot twee uur met je in gesprek gaan. Tijdens dit gesprek kun je aangeven welke specifieke HR-gebieden jouw aandacht vereisen. Als je besluit om met ons samen te werken, plannen we een dag in om bij jou op locatie te zijn. Het is belangrijk om vooraf de nodige documentatie, zoals arbeidsreglementen en loonstroken, met ons te delen, zodat we goed voorbereid zijn. Gedurende de dag staan we tot je beschikking voor vragen en verdere informatie.

Prioritaire HR-acties

Ons hoofddoel is om je inzicht te geven in de HR-acties die prioriteit hebben voor jouw bedrijf. We willen je voorbereiden op een soepele sociale inspectie en helpen bij het voldoen aan de vereisten voor een toekomstgericht HR-beleid. Als je ons actieplan opvolgt, leg je de basis voor verdere groei op het gebied van HR.

Ontdek onze visie op HR

Bij Knowhow zijn we toegewijd aan het bieden van praktische oplossingen en waardevol advies om jouw bedrijf te ondersteunen bij HR-uitdagingen. Wil je meer weten over hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen? Neem contact op via vragen@knowhow.be. Samen kunnen we stappen zetten in de richting van een succesvol HR-beleid voor jouw bedrijf.

 

Julie Bulcke

Knowhow

Julie Bulcke
Oudere berichten
29/04/2024

-

accountancy & fiscaliteit

Ontvang relevante updates