Tien nieuwe vennoten versterken expertise Decupere & Partners

Tien nieuwe vennoten versterken expertise Decupere & Partners

topics

“Verder bouwen op de stevige fundamenten van oprichter Hendrik (Rik) Decupere”

26/04/2022 Ieper – Decupere & Partners kondigt vandaag een versterking van de vennootschap aan. “Het fantastische fundament dat Rik Decupere heeft gelegd is de perfecte plattegrond om samen met de tien nieuwe gezichten verder te bouwen aan de toekomst van Decupere & Partners”, zegt CEO Dimitri Beck. “Als voorzitter van de raad van bestuur (RvB) blijft hij met zijn enorme expertise een belangrijk klankbord voor de nieuwe generatie vennoten.”

 

Decupere & Partners 2.0.

Er stappen 10 nieuwe vennoten in het kapitaal. Hiermee vervoegen ze de huidige 5 vennoten. Het gaat om kantoorverantwoordelijken Caroline Cattoor (Diksmuide), Charlotte Marrecau (Menen), Filip Beirens (Sint-Denijs-Westrem), Justine Deman (Nieuwpoort), Koen Van de Vyver (Waregem), Lisa Berghman (Roeselare), Marc Gielis (Antwerpen), Melissa Cordy (Nieuwpoort), Shari Laflere (Menen) en Virginie Demyttenaere (Sint-Denijs-Westrem).

 

 

“Deze verbreding van het partnerschap ligt helemaal in de lijn waar we met Decupere & Partners 2.0 naartoe willen. We bieden een bredere expertise aan en hebben een eindeloze bron aan frisse ideeën verpersoonlijkt door een diverse groep mensen van verschillende leeftijden”, zegt Dimitri Beck. “Daarnaast geven wij jonge gezichten een kans om zich te ontpoppen tot belangrijke ambassadeurs van D&P in de Vlaamse bedrijfswereld. Ook het feit dat we met deze zeven vrouwelijke en drie mannelijke vennoten nog meer inzetten op gender balance stelt me zeer tevreden.”

 

Dimitri Beck

 

Decupere & Partners streeft naar een nog betere versie van zichzelf waarin zij hun klanten op een uiterst persoonlijke manier te woord staan. Om dit te kunnen blijven doen, kende het bedrijf de afgelopen maanden een groeispurt waarin zij twee overnames deden in Waregem en Duffel. Zij kondigden recent ook hun nieuw dochterbedrijf Knowhow aan dat HR-diensten aanbiedt.

 

 

Rik Decupere naar een meer ondersteunende rol

Rik Decupere neemt na 37 jaar Decupere & Partners enkele stappen terug naar een meer ondersteunende rol in het bedrijf als voorzitter van de raad van bestuur nu hij geen aandeelhouder meer is.

 

 

 

“Een bedrijf als Decupere & Partners mogen oprichten, samen met zoveel fantastische mensen was het mooiste dat ik mij als ondernemer kon voorstellen. Het is nu tijd om geleidelijk aan afscheid te nemen van mijn actieve rol binnen het bedrijf en me te focussen op de geneugten van het leven. Het is als ondernemer natuurlijk niet makkelijk om van vandaag op morgen afscheid te nemen van het bedrijf dat ik 37 jaar geleden heb opgericht. Ik kijk er dan ook naar uit om de volgende jaren mijn expertise nog ten dienste te stellen van de nieuwe generatie. Ik weet dat ze dit zullen waarderen en ik beloof dat ik mijn best ga doen om me niet te veel met het dagdagelijkse te moeien”, lacht Rik Decupere.

 

 

Mijlpalen Rik Decupere

  • 1985 : start Rik en opstart als Prof-Fisc (Boezinge, later Ieper)
  • 2001 : opstart kantoor te Diksmuide 
  • 2008 : overname kantoor te Gits (Roeselare)
  • 2009 : overname kantoor te Geluwe
  • 2011 : opstart Decupere & Partners, samen met Gudrun Neudt en Dieter Bonte
  • 2011 : overname kantoor te Nieuwpoort
  • 2014 : opstart kantoor te Gent
  • 2016 : overname kantoor Seys (Diksmuide) 
  • 2019 : overname kantoor Fidesa (Gent)
  • 2020 : aantrekken Dimitri Beck als CEO, overname Ter Laar (Aalst) en opstart Aalst alsook opstart Antwerpen

 

Oudere berichten
29/04/2024

-

accountancy & fiscaliteit

Ontvang relevante updates