diensten

digitalisatieadvies

U wenst uw onderneming verder te digitaliseren? Moeten jouw processen en data daarbij gestroomlijnd worden? Wilt u daarnaast ook een doordachte en duurzame keuze maken qua IT-platformen? Wat met cybersecurity?

U wenst terug vertrouwen in uw data en cijfers om uw onderneming gericht te sturen? Hierbij wilt u geautomatiseerde en toekomstbestendige rapportering?

digitalisatieadvies
digitalisatieadvies

Digitect - uw digitale architect

Dé brug tussen business en IT

U kent uw eigen onderneming door en door, maar u heb geen kaas gegeten van digitale technologieën? Het ontbreekt u aan tijd of expertise om de juiste software-oplossingen te vinden in de tech-jungle?

Digitect - de digitalisatietak van Decupere & Partners - staat klaar om u en uw onderneming te begeleiden in deze digitale transformatie. Of het nu gaat om het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen, het kiezen van nieuwe software, het structureren en beveiligen van jouw data of het opzetten van slimme rapportagedashboards, wij zijn er om u te helpen.

 

  1. Digitale transformatie

Digitect scant uw onderneming en identificeert kansen om processen te verbeteren door middel van digitale oplossingen. We fungeren als de brug tussen uw onderneming en IT. Samen met u inventariseren we de IT-behoeften, verkennen we beschikbare software-oplossingen, en maken we een weloverwogen keuze die past bij uw onderneming. Voorbeelden van digitalisatiebehoeften kunnen zijn:

  • "Als bouwbedrijf werken wij met een verouderd boekhoudpakket en wensen wij verder te digitaliseren."
  • "Als installatiebedrijf werk ik nog op papier, ik wens werkbonnen te digitaliseren met een tablet."
     
  1. Power BI-rapportering

Digitect zorgt ervoor dat uw onderneming betrouwbare en inzichtelijke rapporten ontvangt, gebaseerd op nauwkeurige en real-time data. Samen met u definiëren we uw rapportagebehoeften en structureren of beveiligen we uw data. We leveren dashboards en rapporten die u begrijpt en die u , indien gewenst, dagelijks kunt gebruiken om uw onderneming te sturen via Power BI. Voorbeelden van rapportagebehoeften kunnen zijn:

  • "Als onderneming wens ik meer zicht op mijn cashflow en wens hiervoor rapportering."
  • "Als onderneming willen wij sneller inzicht krijgen in onze resultatenrekening."
  • "Als onderneming willen wij sneller inzicht krijgen in onze verkopen. Zowel periodieke vergelijking, als per product, per klant. Nu gebruiken wij zeer veel 'Excel'."
  • "We wensen meer grip te krijgen op onze projecten: in welke mate wijkt het budget af van de effectieve cijfers?"

 

andere diensten

Op zoek naar begeleiding om te digitaliseren?

Vul uw gegevens in en we bellen 
u op voor een afspraak bij u of 
bij ons op kantoor.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

 

Heeft u een vraag of wenst u meer info, contacteer ons

 

“Wij hadden nood aan meer uniforme rapportering voor onze onderliggende vennootschappen. d&p heeft ons hierin begeleid door in Power BI een overzichtelijk inzicht te verschaffen. Vlotte communicatie en samenwerking!”

Koen - Sufina

 

Ontvang relevante updates


werken bij

Een
carrière
bij d&p?

ontdek alle jobs