diensten

strategisch advies

U bent klaar voor een volgende stap binnen uw onderneming? U wilt uw strategie herdefiniëren en orde op zaken stellen? U denkt na over uw missie en visie? Heeft uw bedrijf nood aan onafhankelijk advies op vlak van uw bedrijfsorganisatie en bedrijfsprocessen? 

test
test

Decupere & Partners beschikt over een team van experten en specialisten inzake doorgedreven bedrijfsstrategie en verandermanagement.

Wij herformuleren uw visie, missie en doelstellingen op basis van een grondige analyse en stellen in samenspraak met u een concreet meerjarenplan op. Zo verzekeren we de toekomst van uw bedrijf en kunnen we, indien nodig, uw bedrijf klaarstomen voor een herstructurering, een overname of andere grote stappen.
 

andere diensten

Waar wilt u naartoe met uw bedrijf?

Vul uw gegevens in en we bellen 
u op voor een afspraak bij u of 
bij ons op kantoor.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

 

Heeft u een vraag of wenst u meer info, contacteer ons

“Ook al is d&p een groeiend bedrijf, toch is het contact heel persoonlijk. Onze dossierbeheerder is perfect op de hoogte van de cijfers van ons bedrijf.

De digitale pakketten van d&p werken enorm goed en zijn heel gebruiksvriendelijk. Ook werken we met het platform ClearFacts dat werd aangeraden door d&p. Decupere & Partners is echt mee met de tijd en het digitale landschap.

Annelies Cannoot – Rent Your Recruiter

 

Ontvang relevante updates


werken bij

Een
carrière
bij d&p?

ontdek alle jobs