Strategisch advies 

Bestaat er een succesformule om een bedrijf over te nemen? Hoe weet ik of die innovatie wel haalbaar is? Wat is de waarde van mijn bedrjif? Is er een stappenplan bij een herstructurering? Op al deze vragen biedt Decupere & Partners een antwoord geschikt voor je onderneming. 
We staan je bij van het overnemen van een bedrijf over herstructureringen en haalbaarheidsstudies tot waardebepalingen.

Zorgeloos een bedrijf overnemen

Decupere & Partners staat je bij met strategisch advies van begin tot einde.
Wat als je een bedrijf wil overnemen? Is zoiets haalbaar en is het de investering waard? Wat als je jouw bedrijf zelf wil overlaten? Geen enkel detail glipt door de mazen van het net.

We onderhandelen onder andere over de waarborgen van je krediet bij de bank, we bemiddelen bij de overname van je bedrijf of herbekijken de structuur van je vennootschap.

Investeer ook in de haalbaarheid van je project

Werk je aan een innovatief project? Wil je de financiële en economische mogelijkheden van die innovatie met het oog op de toekomst? Decupere & Partners is jouw veilige haven.

Tijdens een haalbaarheidsstudie analyseren we de pro’s en contra’s. We bekijken de financiële impact op je bedrijf en geven je advies waarmee je betere beslissingen kunt nemen.

Weet wat een bedrijf waard is 

Eén van je vennoten verlaat het bedrijf? Je verkoopt je bedrijf aan een andere vennootschap? Je wil jouw bedrijf nalaten aan de volgende generatie? Heb je een probleem met de opvolging? Als je je bedrijf wil verkopen of een ander bedrijf wil overnemen, moet je weten wat het waard is. Vandaag, maar ook morgen.

Decupere & Partners analyseert de juridische, fiscale, financiële, sociale en operationale info van het bedrijf. Zo krijg of betaal je een correcte prijs bij een overname.

BEDRIJF IN MOEILIJKHEDEN

Hoe herstructureert ik mijn bedrijf? Welke acties moet ik ondernemen als mijn bedrijf in moeilijkheden verkeert? Wat met mijn personeel? Hoe kan ik de risico's beperken?

Waar je ook in verzeild raakt, Decupere & Partners ontfermt zich over alle administratie die erbij komt kijken. Van het opstellen van een duidelijk stappenplan over het bepalen van de ontslagvergoedingen tot het indienen van een WCO als het toch fout zou gaan.

Gratis tips & tricks voor uw boekhouding in jouw mailbox?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.