Strategisch advies 

Is er een succesformule om een bedrijf over te nemen? Hoe weet u of die innovatie waar u aan werkt wel haalbaar is? Wat is de waarde van uw bedrijf? Hoe gaat u te werk bij een herstructurering?

Het zijn maar een paar van de vele vragen die u hebt als ondernemer. Daarom krijgt u bij Decupere & Partners duidelijk strategisch advies op maat van uw bedrijf.

Van het overnemen van een bedrijf over herstructureringen en haalbaarheidsstudies tot waardebepalingen.

Zorgeloos een bedrijf overnemen

Wat als u een bedrijf wil overnemen? Is zoiets haalbaar en is het de investering waard? Wat als u uw bedrijf zelf wil overlaten? Decupere & Partners staat u bij met strategisch advies van begin tot einde. Geen enkel detail glipt door de mazen van het net.

Zo onderhandelen we onder andere over de waarborgen van uw krediet bij de bank, bemiddelen we bij de overname van uw bedrijf of herbekijken we de structuur van uw vennootschap.

Investeer ook in de haalbaarheid van uw project

U werkt aan een innovatie? Maar wat zijn de financiële en economische mogelijkheden van die innovatie met het oog op de toekomst? Decupere & Partners is uw veilige haven.

Tijdens een haalbaarheidsstudie analyseren wij samen de pro’s en contra’s. We bekijken de financiële impact op uw bedrijf en geven u advies waarmee u betere beslissingen kunt nemen.

Weet wat een bedrijf waard is 

Eén van uw vennoten verlaat het bedrijf? U verkoopt uw bedrijf aan een andere vennootschap? U wil uw bedrijf nalaten aan de volgende generatie? U hebt een probleem met de opvolging? Als u uw bedrijf wilt verkopen of een ander bedrijf wilt overnemen, moet u weten wat het waard is. Vandaag, maar ook morgen.

Decupere & Partners analyseert de juridische, fiscale, financiële, sociale en operationale info van het bedrijf zodat u een correcte prijs krijgt of betaalt bij een overname.

BEDRIJF IN MOEILIJKHEDEN

Hoe herstructureert u uw bedrijf? Welke acties moet u nemen als uw bedrijf in moeilijkheden verkeert? Wat met uw personeel? Hoe de risico's beperken?

Waar u ook in verzeild raakt, Decupere & Partners ontfermt zich over alle administratie die erbij komt kijken. Van het opstellen van een duidelijk stappenplan over het bepalen van de ontslagvergoedingen tot het indienen van een WCO als het toch fout zou gaan.

Gratis tips & tricks voor uw boekhouding in uw mailbox?

Schrijf u in op onze nieuwsbrief.