diensten

strategisch advies

U bent klaar voor een volgende stap binnen uw onderneming? U wilt uw strategie herdefiniëren en orde op zaken stellen? U denkt na over uw missie en visie? Heeft uw bedrijf nood aan onafhankelijk advies op vlak van uw bedrijfsorganisatie en bedrijfsprocessen? 

test
test

Decupere & Partners beschikt over een team van experten en specialisten inzake doorgedreven bedrijfsstrategie en verandermanagement.

Wij herformuleren uw visie, missie en doelstellingen op basis van een grondige analyse en stellen in samenspraak met u een concreet meerjarenplan op. Zo verzekeren we de toekomst van uw bedrijf en kunnen we, indien nodig, uw bedrijf klaarstomen voor een herstructurering, een overname of andere grote stappen.
 

andere diensten

Waar wilt u naartoe met uw bedrijf?

Vul uw gegevens in en we bellen 
u op voor een afspraak bij u of 
bij ons op kantoor.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

 

Heeft u een vraag of wenst u meer info, contacteer ons

Decupere & Partners wil mee vooruit en denkt proactief mee aan de toekomst van mijn bedrijf. Ik heb een goede persoonlijke klik met de mensen waarmee ik samenwerk. Er zit een stevige ‘schwung’ in d&p, dat merk je meteen.

Zeker als het over grote cijfers gaat, biedt D&P echt wel steun met al hun ervaring. Ik neem altijd berekende risico’s en reken echt op hun advies voor deze beslissingen.

Jeroen Vandenbroucke – KwadrO Ramen & Deuren

Ontvang relevante updates


werken bij

Een
carrière
bij d&p?

ontdek alle jobs