Decupere & Partners lanceert dochterbedrijf Knowhow

topics

 

Nieuw dochterbedrijf gespecialiseerd in organisatie- en personeelsbeleid

Ieper/Waregem, 10 maart 2022 - Decupere & Partners lanceert nieuw dochterbedrijf Knowhow voor HR-dienstverlening. Aan het roer staan Julie Bulcke en Gerd Bellemans die zich op een laagdrempelige manier gaan focussen op HR, interne communicatie en branding van kmo’s.

KnowHow bestaat uit een team experten gespecialiseerd in organisatie- en personeelsbeleid. Het team stelt zijn expertise ter beschikking voor kmo’s, zodat deze zich voltijds kunnen focussen op hun core business als ondernemer.

 

De missie van KnowHow is om op een persoonlijke manier te werken, afgestemd op de cultuur en context van elk bedrijf”, zegt Julie Bulcke.

 

Julie Bulcke

 

KnowHow biedt HR-dienstverlening aan in de breedste zin van het woord. Zij zal de onderneming bijstaan in de vorm van advies en implementatie rond bijvoorbeeld de missie & visie, subsidieaanvragen, onthaalbeleid, … Ook grote projecten zoals het analyseren van volledige loonpakketten om zo aan loonoptimalisatie te doen, horen bij het totaalaanbod. KnowHow ondersteunt bedrijven tevens on-site bij het vervangen, bijstaan of overnemen van de personeelsdienst.

Emily Deroo versterkt Decupere & Partners

De opvolgster van Julie Bulcke als Chief Human Resources Officer bij Decupere & Partners is Emily Deroo. Na een mooie carrière als Head of HR bij betaalverwerker CCV is ze klaar voor haar nieuwe functie bij Decupere & Partners.

 

 

“Decupere & Partners kende de laatste jaren een enorme groei, zowel natuurlijk als door overnames. Het wordt dus een mooie uitdaging om verder te bouwen aan een toekomstgericht HR-beleid dat rekening houdt met de leidende principes en de cultuur van de verschillende kantoren. Luisteren naar de medewerkers zal daarbij cruciaal zijn”,  zo klinkt Emily Deroo.

 

De lancering van KnowHow is het perfecte voorbeeld van de ambitie van Decupere & Partners. De accountancygroep werkt aan een gestage groei in Vlaanderen.

 

“We streven naar een sterke connectie met onze klanten en proberen zo persoonlijk en lokaal mogelijk aan de slag te gaan. Dankzij de lancering van KnowHow kunnen we ondernemers bijstaan en adviseren, bijvoorbeeld over hoe ze getalenteerde werknemers kunnen rekruteren en in het team houden. We blijven inzetten op de uitbreiding van onze diensten en locaties”, zegt Dimitri Beck van Decupere & Partners.

Ontvang relevante updates