Decupere & Partners voortaan lid van BKR International

topics

 

Met trots kondigen wij aan dat Decupere & Partners vanaf heden lid is van BKR International. Het lidmaatschap binnen dit internationaal netwerk van onafhankelijke accountancy- en revisorenkantoren laat ons toe om beroep te doen op de kennis en knowhow van de BKR-partners uit andere landen, die wij dan op onze beurt kunnen versterken met onze ervaring.

Dit lidmaatschap past binnen de plannen van Decupere & Partners om de dienstverlening nog verder uit te breiden en op te waarderen. Op die manier kunnen wij onze klant alleen maar nog beter van dienst zijn.

Persbericht BKR International

BKR International is verheugd een uitbreiding van haar Europese aanwezigheid aan te kondigen met nieuwe kantoren in Cyprus en België.

Cyause Audit Services Limited is gevestigd in Nicosia en heeft meer dan 20 jaar ervaring. Zij bieden een volledig dienstenpakket aan en hebben internationale klanten verspreid over Europa, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. Ze willen hun dienstenaanbod voor hun klanten uitbreiden. Toetreding tot BKR International wordt door managing partner Kyriakos Tramountanellis gezien als de beste manier om dat doel te bereiken. Het lidmaatschap van een vereniging met het wereldwijde bereik dat BKR biedt, is een geweldige manier om mijn bedrijf te laten groeien en mijn cliënten beter van dienst te kunnen zijn. Dankzij de uitwisseling tussen de leden kan ik Cyause naar het volgende niveau van groei tillen.".

BKR International Chair, Marycris Oplas (Manilla) zegt: "Ik ben verheugd Cyause in de BKR-familie te verwelkomen. Hun aanwezigheid versterkt onze dekking in Cyprus. We kijken uit naar de samenwerking met Kyriakos en zijn team."

Ons nieuwe Belgische lid is Decupere & Partners. Met 15 partners en in totaal 120 medewerkers beschikken zij over aanzienlijke expertise in de sectoren bouw, landbouw, industrie en dienstverlening. Het kantoor werd opgericht in 1985 en heeft nu een tiental kantoren in het Vlaamse landsgedeelte. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Ieper en zij bieden een volledig gamma van accountancy, fiscaal, legal en HR advies aan.

Chief Operations Officer, Dieter Bonte zegt: "Het lidmaatschap van BKR International zal ons een beter inzicht geven in hoe accountancy buiten België evolueert. Op die manier kunnen we onze collega-leden en hun klanten in het Vlaamse gebied van België van dienst zijn zal het tevens onze klanten en medewerkers ten goede komen."

De CEO van BKR International, Tim Morris, zegt hierover: "Decupere & Partners past uitstekend bij ons. Het is een gerenommeerd kantoor dat graag wil groeien en dat onze dienstverlening in Vlaanderen in het bijzonder en in België in het algemeen zal uitbreiden. We zijn enthousiast over hun lidmaatschap en kijken ernaar uit om met hen samen te werken."

Bron: https://bkr.com/member-news-detail.php?region=bkr-worldwide&BKR-Welcomes-New-Member-Firms-in-Cyprus-and-Belgium&num=2066

 

Ontvang relevante updates