HR-Revolutie met Knowhow: 60% subsidie

topics

 

2024 opent deuren naar nieuwe HR-mogelijkheden! Knowhow, onze gespecialiseerde dochteronderneming in HR-consultancy, is officieel erkend als dienstverlener in de werkbaarheidscheques. Deze erkenning stelt ons in staat jou exclusieve toegang te bieden tot aanzienlijke subsidies via de werkbaarheidscheques, een direct voordeel van onze geïntegreerde expertise. Dit betekent voor jouw bedrijf een aanzienlijke 60% subsidie op ons allesomvattend HR-traject!

Dit traject kan volgende elementen omvatten:

HR-Scan: We duiken diep in jouw huidige HR-werking en maken een actieplan dat elk aspect van HR aanpakt.
Loonbeleid: We ontwikkelen en voeren een loonstrategie uit die zowel aantrekkelijk als eerlijk is, zodat je team gemotiveerd blijft.
Evaluatiecyclus: Wij zetten een duidelijk en efficiënt systeem op voor de evaluatie van jouw medewerkers, inclusief gesprekken over hun groei en ontwikkeling.
Onboarding: Wij maken de opstart van nieuwe medewerkers eenvoudiger, zodat zij zich snel thuis voelen in jouw bedrijf.
Employer Branding: We helpen je om uit te blinken als een topwerkgever, wat essentieel is voor het aantrekken en behouden van talent.
Functieomschrijvingen: Wij helpen heldere functierollen en vereiste vaardigheden op te stellen, zodat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt."

Wees er snel bij, want de deadline voor aanvragen is 31 juli 2024, en het totale budget voor 2024 is beperkt tot €3 miljoen.

Mis deze unieke kans niet om jouw HR-afdeling te transformeren. Contacteer ons voor een opstart vol dynamiek via vragen@knowhow.be!

 

Julie Bulcke

Knowhow

Julie Bulcke

Ontvang relevante updates