HR scan

Tot 60% aan subsidies voor een HR organisatiescan

topics

 

De afgelopen periode was voor iedereen heftig en chaotisch. Het was niet alleen voor jou als bedrijfsleider een uitdaging, maar ook voor jouw medewerkers was het een onzekere tijd.

Merk je ook dat je minder connectie hebt met jouw team of met bepaalde mensen? Wil je de draad terug oppikken en de neuzen in dezelfde richting krijgen? Een externe blik biedt hier een oplossing.

Wat kan Knowhow hier betekenen?

Via een scan gaan we met jouw medewerkers in gesprek. We stellen open vragen om hen en jouw organisatie te leren kennen. We stellen dus geen vragen om klachten te verzamelen, wel om samen te zoeken naar verbeterpunten en oplossingen.

Hierna stellen we aan jou een actieplan voor met concrete en gerichte verbeterpunten. Samen kunnen we ook kijken naar de realisatie hiervan, zodat jij je kan blijven focussen op jouw corebusiness.

Wat is de meerwaarde?

Als iedereen zich goed in z’n functie en vel voelt, dan is dit ook een plus voor jouw organisatie. Dit leidt immers tot een betere motivatie, een hogere betrokkenheid, minder verloop en minder afwezigheden!

60% Subsidie

Waarom is het nuttig om nu met de HR scan te starten?

  1. Corona heeft gezorgd voor onzekerheid. Heel wat medewerkers denken na over hun functie, hun rol, …
  2. Gezien de krappe arbeidsmarkt, is het nog nooit zo belangrijk geweest om je medewerkers te behouden. Het is tijd om hen te verbinden met je organisatie en hun groeimogelijkheden te bieden.
  3. Begin 2021 kondigde de regering een verlenging aan van de werkbaarheidscheques tot eind 2022. Zo kan je tot 60% aan subsidies ontvangen voor zo’n organisatiescan (met een max. van €10.000). Ideaal om dit project nu aan te pakken!   

Meer weten?

Heb je interesse? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gesprek. Daarin luisteren we naar jullie vraag en prioriteiten en stellen we voor wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Contacteer Knowhow, het dochterbedrijf van Decupere & Partners in HR advies, gerust via vragen@knowhow.be of bel Julie op het nummer 0494 69 98 48!

 

Ontvang relevante updates