Foutmelding

  • Notice: Undefined index: und in _atw_google_map_build_block() (regel 60 van /data/sites/web/denpbe/www/sites/all/modules/features/atw_layout_builder/features/atw_paragraphs_google_maps/atw_paragraphs_google_maps.module).
  • Notice: Undefined index: und in _atw_google_map_build_block() (regel 61 van /data/sites/web/denpbe/www/sites/all/modules/features/atw_layout_builder/features/atw_paragraphs_google_maps/atw_paragraphs_google_maps.module).

Gent


Amelia Earhartlaan 19 bus 203 • 9051 Sint-Denijs-Westrem
Voor uw GPS: Poortakkerstraat 92
T 09 310 31 90 • F 09 310 31 95
gent@denp.be
BE 0549.986.634
Routebeschrijving

bert Bauwens 

Albert BauwensBert is afgestudeerd als master in Accountancy & Finance aan de EHSAL Management School in Brussel, bachelor in Boekhouding, Organisatie & Fiscaliteit aan de Hogeschool Gent en bachelor Fiscaliteit in Antwerpen. In 1991 behaalt Bert de titel van Accountant en in 2002 behaalt hij de titel van Bedrijfsrevisor.

Bij Decupere & Partners neemt Bert de dagelijkse leiding van het kantoor in Gent voor zijn rekening. Bij het ITAA is hij actief in diverse cellen en examenjury. Sinds 1994 wordt hij regelmatig aangesteld als gerechtsdeskundige en voorlopig bewindvoerder.
Bert is daarnaast ook gastspreker interne controle, externe controle en vennootschapsrecht en gastdocent ESHAL-EMS richting financial accounting
Bert is getrouwd met Patsy en is vader van Amber en Robin.