diensten

HR advies

Hebt u vragen over payroll, rekrutering, sociale wetgeving, personeelsbeleid en -strategie? Als helpende HR-hand binnen uw onderneming zorgen we voor sterk advies en een vlotte implementatie.

test
test

we Knowhow to advise

Knowhow - de HR-tak van Decupere & Partners - scant uw organisatie om de medewerkers, de werking en het verhaal van uw bedrijf te leren kennen. Op die manier kunnen we een actieplan opstellen om te bestendigen wat goed gaat en te optimaliseren wat beter kan.

Knowhow biedt ondersteuning bij vragen rond uw medewerkers en organisatie. Van kleine bekommernissen tot grote zorgen, weet Decupere & Partners raad.

Wij kunnen uw HR-taken overnemen - tijdelijk of voor een langere periode - naargelang de nood tijdens een tijdelijk piekmoment, een vervanging of bij een overname van uw personeelsdienst. 

andere diensten

Op zoek naar een HR business partner?

Vul uw gegevens in en we bellen 
u op voor een afspraak bij u of 
bij ons op kantoor.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

 

Heeft u een vraag of wenst u meer info, contacteer ons

Decupere & Partners wil mee vooruit en denkt proactief mee aan de toekomst van mijn bedrijf. Ik heb een goede persoonlijke klik met de mensen waarmee ik samenwerk. Er zit een stevige ‘schwung’ in d&p, dat merk je meteen.

Zeker als het over grote cijfers gaat, biedt D&P echt wel steun met al hun ervaring. Ik neem altijd berekende risico’s en reken echt op hun advies voor deze beslissingen.

Jeroen Vandenbroucke – KwadrO Ramen & Deuren

Ontvang relevante updates


werken bij

Een
carrière
bij d&p?

ontdek alle jobs