diensten

HR advies

Hebt u vragen over payroll, rekrutering, sociale wetgeving, personeelsbeleid en -strategie? Als helpende HR-hand binnen uw onderneming zorgen we voor sterk advies en een vlotte implementatie.

HR advies
HR advies

we Knowhow to advise

Knowhow - de HR-tak van Decupere & Partners - scant uw organisatie om de medewerkers, de werking en het verhaal van uw bedrijf te leren kennen. Op die manier kunnen we een actieplan opstellen om te bestendigen wat goed gaat en te optimaliseren wat beter kan.

Knowhow biedt ondersteuning bij vragen rond uw medewerkers en organisatie. Van kleine bekommernissen tot grote zorgen, weet Decupere & Partners raad.

Wij kunnen uw HR-taken overnemen - tijdelijk of voor een langere periode - naargelang de nood tijdens een tijdelijk piekmoment, een vervanging of bij een overname van uw personeelsdienst. 

andere diensten

Op zoek naar een HR business partner?

Vul uw gegevens in en we bellen 
u op voor een afspraak bij u of 
bij ons op kantoor.

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

 

Heeft u een vraag of wenst u meer info, contacteer ons

 

“Wij hadden nood aan meer uniforme rapportering voor onze onderliggende vennootschappen. d&p heeft ons hierin begeleid door in Power BI een overzichtelijk inzicht te verschaffen. Vlotte communicatie en samenwerking!”

Koen - Sufina

 

Ontvang relevante updates


werken bij

Een
carrière
bij d&p?

ontdek alle jobs